ارز

عوامل موثر در جهش بعدی بازار ارز؛ مدار مخالف قیمت درهم با دلار تهران

به گزارش دیلی اکسچنج؛ کارشناسان اقتصادی معتقدند تمام بازارهای کشور به عنوان یک مدل از سرمایه‌گذاری محسوب می‌شوند و تخریب هر یک از بازارها منجر به جهش بازار بعدی می‌شود.

در تایید این موضوع باید گفت که فروش خودرو در سامانه یکپارچه از ۲۰ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. به نظر می‌رسد سرمایه‌های خرد به سمت خرید خودرو رفته و فعلا تقاضای چندانی برای خرید دلار در بازار وجود ندارد و علت کاهش قیمت دلار نیز از سوی برخی معامله‌گران این موضوع مطرح می‌شود.

از سوی دیگر سخت‌گیری‌های دولتی برای خرید ارز، وضع قوانین و مقررات و مالیات‌های جدید باعث شده پول به سمت بازار دیگری حرکت کند و مردم ریسک خرید دلار را به جان نخرند.

دیروز بازارهای همسایه با روند کاهشی قیمت دلار همراه شدند. در روزهای گذشته برخی فعالان بازار ارز قیمت دلار هرات را مسیریاب دلار تهران می‌دانستند. آنها معتقد بودند دلار هرات طی چند روز گذشته دو حرکت را مدام تکرار کرده است؛ حرکت اول صعودی از قیمت ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومانی به کانال ۵۳ هزار و ۴۰۰ تومانی و حرکت دوم ریزش از کانال ۵۳ هزار و ۴۰۰ تومانی به سطح ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان. از دید معامله‌گران قیمت دلار در بازار هرات در یک کانال خنثی قرار گرفته است و از افزایش قیمت حمایت نمی‌کند.

دیروز دلار در هرات به کف کانال ۵۲ هزار تومانی سقوط کرد و مهر تاییدی بر کاهش قیمت دلار در تهران زد. اما دلار سلیمانیه حدود ۱۰۰ تومان افزایش قیمت داشت و با رقم ۵۱ هزار و ۵۶۴ تومان معامله شد. درهم امارات نیز امروز ۵۰ تومان رشد کرد و با قیمت ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *